sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Pukin pajallaPukin pajalla on tehty kaksin kappalein pitsillä reunustettuja pipoja. Ohje on lokakuun Suuren Käsityölehden numerosta, malli 4. Sininen pipo on Woollia, menekki noin 80g. Musta pipo ei ole ihan yhtä onnistunut, langan pörröisyys peittää kuvion. Mustan lankana on Drops Alpaka, menekki noin 90g. Malli oli nopea neuloa, hyviä pieniä yksityiskohtia, kuten taitereuna ja joustinresori pään ympäri. Muokkasin vain kavennuksia säännöllisemmiksi siniseen pipoon, jotta joustinraidat päättyisivät siistimmin.

Olen varmasti 2 vuotta Blogistanian trendien jäljessä, mutta neuloin silti Hello Yarnin Piraatti-pipon. Hyvä ohje ja mukava pohja omille kokeiluille toisella kirjoneuleella... Lankana Seiska veikka ja sisäkäänteessä puuvillaa, jotta lahja ei kutita päässä.

Otin mallia Sukkalandian käytännöllisen kauniista sukista ja tein lahjaparin. Tavallisuudesta poikkeava resori ja kantapää varmistivat että aika kului rattoisasti neuloessa. Lankana Seitsemän veljestä, menekki noin 110g.

Pukin pajalla syntyy koko ajan lisää. Ihan mukavaa neuloa läheisille lahjoja, mutta huono puoli tässä on, että oma "tahtoo neuloa"-lista pitenee, ja kevän lanka- ja malliuutuuksien ilmestyminen kauppoihin lähenee.

Ei kommentteja: