maanantai 17. joulukuuta 2007

Kitty madness!


colette side shaping
Originally uploaded by mariknits
Fiksumpi voisi todeta kokeiltuaan kahta eri väriä ja neulottuaan kaksi eriväristä hihaa, että nyt voisi jättää tämän projektin lepäämään. Minä en vain voi. Täsä neuleessa on jotain addiktoivaa - toistuva symmterinen kuvio, hienot yksityiskohdat, se on samalla aikaa perinteinen ja nykyaikainen. Olen varmasti hiukan yksinkertainen , mutta minusta kuvassa näkyvät sivukavennukset ovat tavattoman kauniisti suunnitellut. Kuvan yläreunassa olen jo aloittanut lisäykset, neuleen kokopituus on nyt noin 24cm.


A less stubborn (and perhaps smarter) knitter would likely switch and knit something else after having knitted two non-matching full-lenght sleeves for the Colette pullover. I just can't let it be. There is something very, very addictive about knitting this sweater: could it be the graphic, symmetrical repeating pattern? Its high degree of details? The fact that it is both traditional ( stranded knitting in the round with steeks) and contemporary (fitted and sporty)?
I must be a pretty simple person myself, but I find the side shapings seen in the picture really beautiful. At the moment I'm about 24cm along on the body, just begun the increase rounds.

3 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Heips! Mun kisupaita on aikalailla samassa vaiheessa, tosin tein helmaan samanlaista joustinta kuin hihansuissakin on. Ja aattelin tehdä muutenkin hieman pidemmän kuin ohjeessa. Samalla (tai siis vuorotellen) teen muutamaa muutakin työtä, joten saapa nähdä milloin kisut pääsee pihalle :)

Villasukka kirjoitti...

Kavennukset ovat kyllä tosi tyylikkäät!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Nasti: Helmaresori kuulostaa hyvältä. Odotan jännityksellä , minkälainen Colettesi tulee olemaan :)

Villasukka: kiitos vertaistuesta! Sinulle, jolla on pari kissaa, sopisi mysö tämä pusero? Aika Piki-sen näköisiä katteja :D