lauantai 8. joulukuuta 2007

Uusiksi meni!


Huomaatteko eron? Kommenttien puutteesta huolimatta valitsin valkoisen pohjavärin. Kaivoin siis lankavarastostani esiin kerän valkoista Floricaa ja tein toisen hihan. Hihat ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa, sillä prosessineulojasta on tullut tuoteneuloja.( Joulupukin konttiin näet syntyy valmista päivittäin, mutta en kehtaa esitellä valmiita tuotteita tällä suoraan.)
Tänään ajattelin siten esitellä värivalintani, mutta mönkään meni! Toinen hiha on luonnonvalkoisella pohjalla, toinen puhetaan valkoisella. Eroa en huomannut ennen kuin valokuvaa ottaessa. Pitäisköhän vain myöntää, että nyt ei ole minun aikani neuloa tätä puseroa?

Spot the difference? I have knit one sleeve with a cream base color, the other with pure white. My yarn is stashed in a fairly dark little nook, but still... I should have notieced! What to do now? Obviously, I need to inventory the stash and check which white is in sufficient quantity to finish the sweater.. that is, if I want to plow on and finish it.

Vogue Knitting bongattu Seinäjoella

Seinäjokinen neuloja oli tavoistaan poiketen paikallisen Citymarketin lehtihyllyllä. Kirjainyhdistelmä VK kiinnitti huomion, ja mukaan tarttui uusin numero. "Lehti on pakko-ostos Alice Starmoren Oregon neuletakin mallin vuoksi", kertoo iloisesti yllättynyt neuloja. Lehden neulemallistot ovat varsin trendikkäitä ja hieman liian erikoisia suoraan tuotantoon otettaviksi, neuloja jatkaa. "Hyvä vain, että esiin ei noussut lisää pakko-neuloa-malleja, sillä nyt on 2 viikkoa tehokasta neuleaikaa jouluun."

VogueKnitting found in Seinäjoki, Knitter delighted!

Very unusal. I never have time to spend at the magazine rack in the local hypermarket. Today I really looked at the selection and to my surprise, found Holiday 2007 Vogue Knitting. The patterns in the knitting stories are interesting, but nothing is begging to jump on my needles. Which is a good thing, as there is very little knitting time before Christmas left.

Ei kommentteja: