keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kuka nekin (villapaidat) kutoo?

Vastaus löytyy kun kts. yst. tämän päivän Helsingin Sanomien sarjakuvasivulta ja tästä linkistä tuoreimman Viivi ja Wagnerin. Huomaatteko, lammas on ilmiselvästi tanperelainen?

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Meidän lasten mukaan kyseessä on viikki lai vaakki -sarjakuva. (sanoi esikoinen ihan pienenä)

Huomasin! Ja huomaan kaikki viittaukset Viivin keskeneräiseen kansatieteen graduun ja aiemmin esiintyneet kielioppiletkautukset. (Osui ja uppos -osastoa. :) )

Niina kirjoitti...

Täällä Tampereen sydämessä kyseinen sarjakuva leikattiin irti lehdestä ja pistettiin jääkaapin oveen - ja sitä tiheää seulaa ei ole aiemmin läpäissyt kuin yksi strippi.. ;)

helena kirjoitti...

Hei Mari! Kiitos kommentista! Kysyit miksi en pitänyt langasta. Se käyttäytyi neuloessa siten, että langan keskellä olevan säikeen (olisko sitä polyamidia) ympärillä olevat muut kuidut ikäänkuin kuoriutuivat aina välillä ytimen ympäriltä pois ja kasautuivat möykyiksi, joita piti sitten yrittää tasoitella takaisin paikoilleen. Jos tätä ei tehnyt, niin saattoi tulla ihan "paljaita" ohuen ohuita mustia silmukoita, jotka valmiissa työssä näyttävät lähinnä rei'iltä. Uh-huh, mikä selitys, toivottavasti ymmärrät mitä yritin ajaa takaa! Voihan se olla, että minulla oli vain huonoa erää tai josko eri värit käyttäytyvät eri tavoin, ihmeellisempiäkin juttuja on kuultu :)