torstai 30. joulukuuta 2010

Neuleaiheinen lähetys jatkuu...

Valmiit matkasukat ovat tässä:
Lankana Kirjo-Pirkka, väri 31
puiot 2,5mm
Malli: varpaista ylöspäin, aloitus 33 s ja kokonainen 66s, kantapää vahvistettu kantapää muotoiltu lyhennetyin kerroksin ( en millään keksi mikä sen nimi on suomeksi)

Näm ovat väriterapia- sukat. Minä näen näissä buddhalaisen munkin kaavun oranssia, marjamaidon himmeää vaaleanpunaista väriä ja hehkuvaa vadelmanpunaista... tulen hyvälle tuulelle näistä väreistä!

Talvisaikaan käytän mielelläni pidempivartisia ohuita sukkia töissäkin. Kokemukseni mukaan erityisesti Regian "tavallinen" versio ja Kirjo-Pirkka ovat kestäviä ja hyviä lankoja pitosukkiin. Vanhimmat Regia-sukkani ovat jo 5-6 vuotta vanhat ja loistokunnossa. Lankana oli Regian Mini- ringel. Niin, ja yllättävää kyllä, uudehko pinkki Nalle on pitänyt hyvin pintansa myös. Minä kun pesen sukat vielä koneessa 40 ohjelmalla ihan säälittä.


Työn alla on "oranssi" - joka on sellainen pitkän tähtäimen sileää-oikeaa-neule sekä tämä Shalder Jaegerin merinosta. Olen menossa kaarrokkeessa, joka on aika vaativaa neulottavaa, sillä kuviota neulotaan joka kerroksella - aitoa pitsiä siis. Siitä en tiedä, kuinka kaunista jälkeä on tulossa; katsotaan kun pääsen puoliväliin. Nyt kuvio on vain reikien sekamelskaa...

Niin, ja pakko oli aloittaa kirjoneulesukat. Jotain jännitystä pitää elämässä olla :D

Toivotan lisäksi lukijoilleni mitä parhainta uutta neulevuotta 2011!

6 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Iloiset ja hyväntuuliset sukat! Matkakertomuksesi oli elämyksellinen kun tuo vesi elementtinä on vieras ja peloittavakin. Ihana tämä blogi-maailma, kun saa häivähdyksen Mauritiukselta näin helpolla.
Hyvää uutta vuotta ja paljon uusia ihania neuleita ja mukavia matkajuttaja!

Tanja kirjoitti...

Ihanat sukat - värit ovat minunkin mieleeni. Minä aion neuloa polvisukat itselleni ja valitsin langaksi mustaa Nallea. Varastossa olisi myös iloisen väristä Regiaa mutta mustat sukat ovat minulle ehkä se käytännöllisin vaihtoehto :-)
Hyvää neulevuotta myös sinulle!

Kaisa kirjoitti...

Ihanan väriset sukat!
Minäkin haaveilen kirjoneulesukista, mutta pelottaa, että neulon niistä liian tiukat. Kirjoneule kun ei tahdo joustaa ollenkaan. Minulla on jo vaikka kuinka monta kirjoneulelapasta joille en ole viitsinyt neuloa paria, koska ovat ihan liian tiukkoja kenenkään käteen.

Kikka kirjoitti...

shalder on ihana <3 ja siitä tulee varmasti kaunis kun se on valmis
Kiitos kuluneesta vuodesta kanssasi on ollut mielenkiintoista taivaltaa ,vaikkakaan en välttämättä ole mitään kommentoinut usein tulee luettua et mitäs tänään on kirjoitettu

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Heleena: kiitos - olisi hienoa nähdä taas neuletapaamisessa! OIkin hyvää alkanutta vuotta!
Tanja: värilliset sukat ovat vähän nin kuin oma salainen vitsi, kiva juttu jota muut eivät tiedä :D Mutta juu, itse asiassa mustat sieltä sukat olisivat minullekin tarpeen.
Kaisa: Minulla on samoja kokemuksia - nykyään vedän silmukat näistiti "auki" ennen värin vaihtoa ja jälki on tasisempaa. Saa nähdä miten sukkien käy...
Kikka: kiitos kaunis! Kiva että kommentoit :D Ikävä kyllä kerta viikkoon on jo hyvä tahti minulle - asiaa toki olisi mutta postaaminen jää joskus muun elämän jälkoihin.

-maria- kirjoitti...

Mukavan väriset sukat! Kirjo-Pirkaa täytyy joskus kokeilla, tuskastun kun saan ohuet sukat niin nopeasti päkiästä puhki...

Hyvää alkanutta neulevuotta!