maanantai 8. helmikuuta 2010

Kuin jäitä poltellessa...

...kuluu aika. Sain noin kuukausi sitten inspiraation: juuri tuo neule minun on neulottava! Tiedätte tunteen, joks syntyy kun neulemalli, tekniikka, värit, langat, fiilis vain on kohdallaan, ja mieli tekisi aloittaa saman tien? Minuun iski yksi sellainen malli. Tilasin alkuperäiset langatkin. Katsokaa vain ylemmän kuvan vyötteestä osoite- minua ainakin sykähdytti, kun paketin lähetysosoite on Shetlannin saarilla! Langat tuoksuvat myös shetlanninlampaalta.

Kuvassa esillä kaikki värit - paitsi yksi. Paketissa oli käsin kirjoitettu lappu, jossa sanotaan puuttuvan sävyn tulevan myöhemmin. Ja tämän puuttuvan värin perään olen nyt kysellyt jo kahdesti. Ensin se oli vain "out of stock". Sitten sitä piti tulla värjäämöstä, mutta ei tullutkaan. Ja on edelleen "out of stock". En viitsisi tilata lisää lankaa, kun olen tämän jo kerran maksanut.

Ohjekirjakin olisi - tämä kirja on ilmestynyt 2009 uusintapainoksena, jossa malleihin on käsittääkseni langaksi vaihdettu Alice Starmoren nykyisin käyttämät, yksin myymät Hebridean- langat. Minä olin kuitenkin puristi ja tilasin tämän vanhan 1990 ilmestyneen kirjani mukaan.

Neuloin ja pesin tämän pikkuisen testilapun heti lankojen tultua. Kaikki värit eivät ole kuvassa oikein - juurikin siksi että se harmaa puuttuu - mutta ehkä tuosta voi nähdä miksi tämä iski minuun aika lujaa? Neutraali pohja, raikkaat, kirkkaat värit; tämä kuvio on saanut innoituksensa puron rannalla kasvavasta Mimulus- kukkasesta. Haluasin niin neuloa tätä jo! Saisin ehkä tälle keväälle valmiiksi lämpimän, raikkaan ja iloisen näköisen neuletakin. Kun se värjäri nyt saisi aikaiseksi...

EDIT: Keskiviikko, 10.2. Sain juuri viestin jossa lupasivat lähetää korvaavan langan, sillä puuttuvaa väriä sadaan vasta helmikuun lopussa. Huh.

6 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

Ymmärrän tuskasi. Kun niin haluaisi päästä työn touhuun! Voi kurjuus :(

Ihana tuosta tulee, kunhan saat kaikki tarpeet!

ColibriDreams kirjoitti...

Toivotaan, että puuttuvat langat tulevat pian! Nuo kuva värit näyttävät houkuttelevilta.

outi kirjoitti...

Että on kurjaa! Mokoma värjäri! Jospa se nyt kumminkin panisi pian tuulemaan..

-maria- kirjoitti...

Oi, mitä ihastuttavia lankoja! Melkein voi ruutun välityksellä niitä hyplätä.

Kismittävä tilanne, toivottavasti saat puuttuvan värin pian!

Kaisa kirjoitti...

Ihania värejä! Toivottavasti saat puuttuvan lankasi pian.

Soile kirjoitti...

I feel your pain!

tuo lanka kyllä näyttää herkulta...